Op skivakantie met Bose

Een skireisje naar de bergen gepland? Met deze accessoires van Bose zet je de puntjes op de 'i'!

Geniet van de prachtige landschappen zonder je ogen te beschadigen dankzij de Bose Frames. ​

Hoe comfortabel genieten van de sneeuw? De revolutionaire zonnebril Bose Frames heeft het design en biedt de bescherming van een premium zonnebril, maar combineert dit met de functionaliteit en prestaties van een draadloze hoofdtelefoon. De Bose Frames houden maar liefst 99% UVA/UVB-stralen tegen, ideaal ​ om je ogen te behoeden voor schadelijke zonnestralen tijdens een sneeuwvakantie. ​

Zet je favoriete afspeellijst op terwijl je optimaal beschermd van de bergen glijdt of geniet van die heerlijke kaiserschmarrn. En dat doe je in stijl! Want Bose lanceert de Frames Lens Collection, een serie gradiëntlenzen en gespiegelde glazen die je eenvoudig naar persoonlijke stijl-, kleur- of lichtvoorkeur kunt wisselen.

Modellen: Alto en Rondo ​ ​
Prijs: €229,95 ​
Beschikbaarheid: Bosebelgium.be en erkende Bose verdelers. ​ ​ 

Reis in zen mode dankzij de Bose Noice Cancelling Headphones 700

Een telefoongesprek tijdens de rit om je buurvrouw er nog even aan te doen herinneren dat je kat liefde nodig heeft, luisteren naar je favoriete podcasts of je nog even concentreren op die laatste mails zonder lawaai van buitenaf tijdens je treinrit. De Noice Cancelling Headphones 700 zijn je favoriete reisgezel.

De Bose Headphones 700 heeft een ongeëvenaard systeem met vier microfoons die je stem oppikken en isoleren terwijl het geluid om je heen wordt onderdrukt. Luister en klink als nooit tevoren. Zelfs in een rumoerige omgeving.

Kleuren: Zwart, zilver en de limited edition Soapstone
Prijs: €329,95
Beschikbaarheid: Bosebelgium.be et bij erkende Bose verdelers.

Op avontuur met de SoundLink® Micro Bluetooth® speaker

Ideaal voor een vakantie vol avontuur, de Bose SoundLink® Micro Bluetooth® speaker: biedt ongeëvenaard geluid vanwege zijn kleine formaat. Of je gaat snowboarden, skiën of genieten van après-ski in de bergen, de SoundLink Micro is ontworpen voor avontuur.

Je bevestigt de SoundLink Micro veilig aan je skikleding of rugzak dankzij een zeer betrouwbare scheurbestendige riem. Het robuuste ontwerp is ongeëvenaard en bestand tegen extreme temperaturen en sneeuwval. ​

Kleuren: Zwart, helder oranje & midnight blue
Prijs: €119,95
Beschikbaarheid: Bosebelgium.be en bij erkende Bose verdelers

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bose

Bose staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige audio-oplossingen voor thuis, onderweg en in de auto. Sinds haar oprichting in 1964 door Dr. Amar Bose, is het bedrijf toegewijd aan het leveren van geweldige geluidservaringen door middel van innovatie. Haar gepassioneerde medewerkers - ingenieurs, onderzoekers, muziekfanaten en dromers - zijn trouw gebleven aan de overtuiging dat geluid de sterkste kracht op aarde is vanwege het vermogen van geluid om te transformeren, te transporteren en ons het gevoel te geven dat we leven. Al bijna 60 jaar is dit de drijfveer van Bose om iconische producten te maken die de manier veranderen waarop mensen naar muziek luisteren.