FAVORIETEN VOOR DE FEESTPERIODE

FAVORIETEN VOOR DE FEESTPERIODE

UPGRADE VOOR JE THUISKANTOOR 

De nieuwe Bose QuietComfort Earbuds zijn perfect voor de persoon die van de ene conference call in de andere rolt, tijdens het werk naar muziek luistert en agendaherinneringen instelt via de VPA. De kracht van ‘stilte’ dankzij ruisonderdrukking in een prachtig in-ear-ontwerp. Met andere woorden, de perfecte metgezel voor thuiswerken.

Met zijn 11 niveaus van ruisonderdrukking, kiezen gebruikers van de QuietComfort Earbuds zelf hoeveel van de buitenwereld ze binnenlaten. Omgevingsgeluiden uitzetten was nog nooit zo gemakkelijk, het échte concentreren kan beginnen! 

KLEUREN: Triple Black of Soapstone 
PRIJS: €279,95
BESCHIKBAARHEID: Bosebelgium.be en geselecteerde retailers

Story image

VOOR DE SPORTIEVELINGEN 

Of je nu moet shoppen voor een fitnessfanaat, fervente loper of iemand die verslaafd is aan home-workouts, de nieuwe Bose Sport Earbuds zijn het perfecte cadeau. Met IPX4-geclassificeerde zweetbestendigheid, drie maten StayHear Max-oordopjes en een batterijduur van vijf uur, helpen de Bose Sport Earbuds je zelfs bij de zwaarste fitnessuitdagingen.

KLEUREN: Baltic Blue, Glacier White, of Triple Black 
PRIJS: €199,95
BESCHIKBAARHEID: Bosebelgium.be en geselecteerde retailers

Story image

 

VOOR HET BUITENLEVEN 

Gemaakt voor de muziekliefhebber of podcast-junkie die van de natuur houdt, Bose Frames bieden de bescherming en stijl van een zonnebril met de functionaliteit van een eersteklas hoofdtelefoon.

Met sportieve en trendy opties, bieden de Bose Frames een ontwerp met open-ear audio waardoor ze perfect zijn voor het streamen van muziek tijdens het fietsen of telefoneren tijdens het wandelen met de hond - en dat allemaal terwijl jij je ook bewust blijft van de omgeving.

MODELLEN: Tempo, Soprano, of Tenor (andere lenzen verkrijgbaar)
PRIJS: €279,95
BESCHIKBAARHEID: Bosebelgium.be en geselecteerde retailers

 

Story image

VOOR DE THUISBIOSCOOP 

Voor de persoon die zijn televisie- en luisterervaring thuis naar een hoger niveau wil tillen, levert de Bose Smart Soundbar 300 een ruimtelijk geluid, rijke bassen en duidelijke dialogen voor films, muziek en games.

Met de ingebouwde Google Assistent en Amazon Alexa kan je, naast de Bose Voice4Video™ -technologie, je muziek bedienen, informatie opvragen en je tv bedienen met enkel en alleen je stem.

PRIJS: €449,95
BESCHIKBAARHEID: Bosebelgium.be en geselecteerde retailers

 

Story image

VOOR EEN DIEPE SLAAP 

Voor iedereen die niet gemakkelijk in slaap valt of moeilijk in slaap blijft bijvoorbeeld door een snurkende partner of luidruchtige buren, zijn de Bose Sleepbuds II een waar godsgeschenk. Help een geliefde aan een betere nachtrust, de hele nacht, elke nacht opnieuw.

De Sleepbuds II zijn perfect om te ontspannen tijdens de feestdagen en bieden verbeterde geluidsmaskerende mogelijkheden. Ze zijn uitgerust met technologie waarvan klinisch is bewezen dat ze helpen om sneller in slaap te vallen. Ze bieden ook nieuwe contentcategorieën aan die nauwkeurig zijn ontwikkeld, om de barrière om moeilijk te kunnen ontspannen te bestrijden. 

PRIJS: €269,95
BESCHIKBAARHEID: Bosebelgium.be en geselecteerde retailers

 

Story image
Bose Christmas alert - Belgium NL.pdf 3 MB

 

Over Bose

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe technologieën die consumenten overtuigende meerwaarde bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende sectoren en creëert en transformeert daarbij productcategorieën in en rond audio. Bose heeft met zijn producten voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en de openbare ruimte een iconische status verworven en de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

 Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en buitengewone luisterervaringen manifesteert zich wereldwijd, overal waar Bose aanwezig is.

Bose