BOSE INTRODUCEERT WIRELESS QC NOISE CANCELLING HEADPHONES EN WIRELESS SPORT HEADPHONES

Nieuwe QuietComfort® 35 en QuietControl™ 30 met baanbrekende noise cancellation.

Nieuwe SoundSport® en SoundSport Pulse voor nog betere workouts.

De hoofdtelefoons die ooit de hele industrie op zijn kop zetten, doen dat opnieuw: draadloos ditmaal. Bose lanceert de QuietComfort 35 around-ear hoofdtelefoon en de QuietControl 30 in-ear hoofdtelefoon en tilt het begrip noise cancelling naar een nog hoger niveau. Vanaf nu wordt er een compleet nieuwe geluidsbeleving geboden voor de meest uiteenlopende situaties – of je nu onderweg bent, werkt, studeert of relaxt. De QC30 beschikt namelijk over een baanbrekende functie voor noise control: je regelt zelf hoeveel omgevingsgeluid je toelaat. De QC35 biedt dezelfde verbluffende stiltebeleving als de QuietComfort headphones met kabel van Bose. En door de stilte… klinkt jouw favoriete muziek met de nieuwe QC35 en QC30 verbazingwekkend helder, op elk volume.  De QC35 is vanaf 5 juni verkrijgbaar voor 379,95€; de QC30 is vanaf september dit jaar te koop voor 299,95€. 

Bose introduceert ook de nieuwe SoundSport en SoundSport Pulse headphones, die je workouts een nieuwe impuls geven. De SoundSport draadloze headphones zijn speciaal ontworpen voor het sporten en zorgen dat je alles uit je workouts haalt. Ze bieden geweldige geluidsweergave van je playlists, een stabiele, comfortabele pasvorm, en zijn bestand tegen intensief binnen- en buitengebruik. Bovendien kun je nu ook je eigen sportprestaties bijhouden. De SoundSport Pulse headphones beschikken namelijk over een ingebouwde hartslagmonitor die je hartritme nauwkeurig en betrouwbaar meet via je oor. De SoundSport headphones zijn vanaf 5 juni via pre-order beschikbaar voor €179,95 de SoundSport Pulse komt begin september op de markt voor €229,95.

Contacteer ons
Over Bose

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe technologieën die consumenten overtuigende meerwaarde bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende sectoren en creëert en transformeert daarbij productcategorieën in en rond audio. Bose heeft met zijn producten voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en de openbare ruimte een iconische status verworven en de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

 Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en buitengewone luisterervaringen manifesteert zich wereldwijd, overal waar Bose aanwezig is.

Bose